Vänd ner mjölet och rör försiktigt tills det inte finns några klumpar (i min Ankarsrum gör jag detta på lägsta hastighet på vispen men tycker inte en vanlig elvisp går att köra sakta tillräckligt för att göra så utan gör det då med en slickepott)
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche. Vi planerade vad som skulle bakas inför en fotosession med Kristina och Arash
Hon har använt sig av DulcedeLeche Classic i sin Glass med krossad choklad ochdulcedeleche. Värst är det visst om man äter glass, därefter går ut och får kall luft på magen, eller om det drar på magen, då kan det till ochmed köra till sig så illa att man inte kan gå till jobbet dagen efter utan måste spenderaden dagen på toa… Har det hänt någon av er
Visp ihop smör, socker och vaniljpulver i en bunke med en elvisp eller bakmaskin. Jag älskar Dulcedelecheoch småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna
Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt medmängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Häll jordgubbssåsen ovanpå lagret med vit choklad- och vaniljpannacotta. Ett uns av choklad i botten, Dulcedeleche, vanilj, vit choklad och jordgubbar med limetouch från vår nyårsaftons meny
Med apelsinbottnar ochdulcedeleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Så det blev en tårta med hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Tänk på att räkna med i tiden att sylten och bottnarna måste svalna ordentligt innan du monterar tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.