Ställ i kylen tills det är dags att fylla tårtan. Lägg Dulcedelechen i en kastrull tillsammans med flingsalt och låt den bli lite varm för att den ska bli lite mer flytande
Min bakelse består av kokosmusslor, dulcedeleche, röda vinbär och italiensk maräng. Dulcedeleche går att köpa färdig i vissa butiker så slipper man koka kondenserad mjölk i flera timmar
Vispa sedan ner vaniljsocker, florsocker och tillsist dulche deleche. Så jag försökte komma på vad jag skulle kunna göra meddenoch resultatet blev detta
Som ni förstår så bakas det inget som är temperatur-känsligt idag. Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar ochdulcedeleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Hernan visade mig en variant på mazarin från en branschtidning, hallon- och chokladmazarin. Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Fyll en sprits medDulcedelechen. Det blev vår alldeles egna variant på fudge, nämligen Lakritsdulcefudge, ju längre namn desto godare julgodis… eller… ja just namngivningen måste vi nog bli lite bättre på men ni fattar svängen meddetta godiset utan några ytterligare förklaringar
Så det blev en tårta med hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Spritsa på lite dulcedeleche (jag klippte ett hål i en spritspåse för att lättare få ut det jämnt) och till sist lite mousse
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på dettameddulcedelecheoch pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Dulcedeleche heter resultatet man får om man kokar en konservburk medkondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
Tårtbotten - enligt metoden ”lika delar”. Detta blir även vårt tips till Påsktårta, mycket choklad med köttig DulcedeLeche, låter inte det som ett riktigt Påskgodis
-). Använde mig av Pampas DeliDulcedeLeche Baking, eftersom den har så himla god smak, men får man inte tag på den finns färdig karamelliserad mjölk att köpa i mataffären, brukas finnas på bakavdelningen, annars så får man koka en burk kondenserad mjölk i tre timmar och låta den svalna
En gudomlig chokladkaka meddulcedelecheoch jordnötter. dulcedeleche,. En film som definitivt inspirerar till bakning och får munnen att vattnas efter sötsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.