Sätt ugnen på 200 º. Skär purjolöken i bitar och bryn den lätt och lägg den i en ugnsfast form. Dela filéerna i mindre bitar, salta och peppra och lägg den på purjolöken
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Måste ni pröva. mums. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. medans det gör det. så grovhacka purjolök o hyvla morötter o lägg i en form
I min hög med sparade recept, har jag hittat det här receptet på vegetarisk lasagne. Det fanns med i en tidning som hette Gott & grönt, som gavs ut för hundra år sedan
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.