Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Alltså - jakten pådenperfekta tikka masalan. på såsen och känn om den är tillräckligt finmixad för dig, sila annars av och häll tillbaka vätskan i kastrullen men låt kryddbitarna vara kvar i silen
Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Skölj och arrangera salladenpå ett vackert fat tillsammans med tomaterna. Skär den i tunna skivor (den behöver inte skalas) och lägg skivorna tillsammans med fint hackad vitlök i en ugnsfast form
Jag gjorde klart grunden till kexen, la på plåt kvällen innan och ställde i kylen. Förberedde kalaset dagarna innan, så nu var det bara att göra den sista finputsen när jag kom hem
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Chili växlar mycket i styrka, smaka på chilin och anpassa mängden efter eget tycke. Lägg spenaten i ett stort durkslag och slå kokande vatten över så att den slaknar
Så det blev grillat på menyn, följt av världens smidigaste dessert. Jösses vilken badkruka jag är I vilket fall som helst hade vi några mycket trevliga gäster på besök i lördag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.