Inför ett särskilt prövosam dag med många timmar tills jag skulle få äta, med besök på Käkkirurgenochen mindre operation på agendan, laddade jag meden extra rejäl frukost
Det jag vill visa är egentligen att det går att blanda och variera nästan hursomhelst med olika mjöl och fröer, bara mängderna är ungefär desamma i slutändan
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. 1 pkt bacon4 portioner couscousSalladGör såhärSätt ugnen på 200 grader. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
En tomatsallad med rödlök, lite olivolja, vinäger, flingsalt och svartpeppar passar bra till. Täck över med folie om det blir för mycket färg innan gratängen är klar
det måste ha med skalet att göra. färskpotatis, citronklyftor ochen god gurksallad. Jag lagade lax åt oss förra veckan, för första gången på flera månader
Jag var sugen på torskfilé och jag stekte torskfilén tillsammans med de goda kantarellerna. Stek fisken i smör, lägg i kantarellerna och stek lite tills fisken får en fin stekyta
Gör under tidenfärskosttryffel. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.