Tryck ut den i en pajform gärna med löstagbar kant, nagga och förgrädda i 10 min 200 grader. Blanda ihop och och häll fyllningen i pajskalet grädda ytterligare i ca 30 minuter eller till den fått fin färg och fyllningen stelnat
Förbered fyllningen under tiden. Häll äggsmeten över pajen. Strö över den rivna osten. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200°C, ca 40 minuter tills pajen fått fin färg
Vad gör man inte för mannen i huset Tyvärr fick den en aning för mycket tid i ugnen. (lite smått svart uppepå) Men vi räddade den i sista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivt kommit in i något vitlöksstim, för just nu är det nog vitlök i allt jag ger mig på
Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Populära inlägg. Estrella Zombie Potatoes. Zombie Potatoes Trailer from Start Communication on Vimeo. Estrella satsar för fullt för tillfället, de har just kommit med lite nyhe
pajen blev för övrigt riktigt god. Grädda pajen ca 30-40 min tills den stannat och fått fin färg. bestämde mig igår för att ta itu och provlaga ett recept jag skrivit ihop för ett bra tag sedan
Pajen är klar när den är gyllenbrun. Lägg den utkavlade degen i en låg pajform. Fyll det förgräddade pajskalet med den frästa purjolöken, de skivade tomaterna, de soltorkade tomatbitarna, oliverna, smula över fetaosten, sprid över den hackade basilikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.