Igår hade vi gäster över på middag, började dagen med lite shopping i Farsta centrum för att sen åka hem och jobba lite på vårt nystartade företag (mer om det sen), sist svängde vi ihop en liten festmåltid
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Fläskfilé känns för mig lite lyxigt och passar med andra ord ypperligt bra som helg- eller bjudmat. Mycket sovande har det blivit - jag älskar sovmornar, morgontrött som jag är
Och till stor del stämmer detta. Och det fungerar säkert utmärkt för gourmetkockar med egen krog och tillgång till fina råvaror, men för oss vanliga dödliga är fond på flaska ett bra alternativ
Håll i hatten, vegetarianer, kåkfarare och annat löst folk, ty idag är det köttfrossa. Originalreceptet bestod av färserad oxfilé med madeirasås och glaserad smålök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.