DECEMBERMIDDAG - GLÖGGMARINERAD FLÄSKFILÉ, GLÖGGDOFTANDE RÖDVINSSÅS OCH POTATISGRATÄNG
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glöggmarinad
  • 2 dl glögg
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk japansk soja
  • 3 vitlöksklyftor flingsalt & svartpeppar
  • Glöggdoftande rödvinsås
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 msk torkad rosmarin
  • 3 dl glögg
  • 1 dl rödvin
  • 3 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • flingsalt & svartpeppar
  • 1 tsk majsstärkelse
  • 1/2 dl vatten
  • Potatisgratäng
  • 1 kg mjölig potatis
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor 3 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 msk flingsalt
  • 1/2 tsk svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.