Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Fläskfilé känns för mig lite lyxigt och passar med andra ord ypperligt bra som helg- eller bjudmat. Servera exempelvis tillsammans medpotatisgratäng, en god krispig sallad och varför inte lite groddar
Putsa köttet från senor och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt. Servera med potatis och bea. 2 Tvätta potatisen och vänd runt i olja och ev timjan på en ugnsplåt. Salta och rosta mitt i ugnen ca 40 min. 3 Rör ihop löken med dragonvinäger och persilja. 4 Grilla eller stek köttet till fin färg runt om och stek klart i ugnen eller på indirekt glöd till en innertemperatur på 70°. 600 g fläskfilé
Till detta blev det falskfläskfilé som jag hade gjort en laddning och fann i frysen. Falskfläskfilé. Idag blir det härlig rotfrukter i ugn tillsammans med min favoritsallad med mozzarella och nektariner och tomater
Putsa fläskfiléernaoch bryn i stekpanna i smör så de får fin färg. Helstekt fläskfilé. Det blev kanongott och en väldigt tydlig glöggsmak fast som ändå gifte ihop sig med lite saltare kryddor
Börja medfläskfilén. Putsa och stek fläskfilén hel. Fläskfilé. I söndags hade jag en riktig pluggdag med tjejerna och efter många timmars skrivande och läsande belönade vi oss med en riktigt smarrig middag och ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.