och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa av sig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
För det är så gott och så trevligt att sitta och doppa och prata och mysa. 5 tsk torkad smulad dragon1 st pressad vitlöksklyfta1 msk mild ljus vinägernymald vit- eller svartpepparLåt spenaten rinna av väl i en sil. Aioli(prova gärna att ha i lite saffran)1 st citronsaltvitpeppar2 st äggulor1 tsk dijonsenap1 dl matolja1 dl olivoljapressad vitlökAlla ingredienser ska vara rumstempererade
Tipset fick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivor julskinka man vill ha
Då fick vi den lite halvgalna idén att döpa henne i björksav. Vår fyraåring tycker de är hemskt roligt att stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan
Är det sedan någon vid middagsbordet som inte äter kött så blir wokat lika gott vegetariskt. Det går så snabbt att ta färska grönsaker, för många av dem behöver bara någon minut i pannan för att bli klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.