Ett halvt världsberömt recept från GöteborgsPostens lördagsbilaga, Två Dagar. Men nu var det inte det som inlägget skulle behandla utan faktiskt det faktum att det är hög tidattsättasin egen glögg
Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igårhittadevi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Det här är en variation på det receptet som ger guldkant och vardagslyx på några minuter. Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om attsätta guldkant på vardagen
Jag startar nämligen nästan alltidmin morgon med en smoothie (på helger kan jag skoja till det och göra våfflor istället) och Juli har nog blivit van att se mig med mixerstaveni högsta hugg
Jag tänker fortsätta på samma väg som jag börjat. När jag stod framför spegeln tidigarei dag så kunde jag själv se att det försvunnit en del under bysten och kringmidjan/magen
Rör samman vattnet, mjölet, mjölken och bakpulvret till en slät smet. Idag är det intevilken långfredag som helst utan i år sammanfaller den med årets smaskigaste dag – Våffeldagen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Gör den gärna en vecka i förväg så att den får mogna. En stark och mycket god senap som passar perfekt med julskinkan, receptet kommer ursprungligen från Karin Fransson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.