Currykryddad fisksoppa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 200 g laxfilé
  • 1 st röd paprika
  • 1 st aubergine
  • 1 st purjolök
  • 1 msk curry
  • 1/2-1 krm kajennpeppar
  • 10 dl vatten
  • 2 st fiskbuljongtärning
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 dl crème fraîche
  • salt
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl rågmjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 3 st ägg
  • 1 dl olivolja
  • 1.5 dl mjölk
  • 40 g valnötter
  • 6 st marinerade soltorkade tomater
  • 100 g riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.