Potatistäcke3 potatisar (stora) 150 g parmesanost, finriven salt peppar. Fyllning250 g bladspenat 2 klyfta vitlök, hackade 3 msk olivolja 200 g varmrökt lax 250 g ricotta salt peppar
Skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Fäs purjolök och vitlök i en stekpanna med smör. Blanda i spenaten och fräs tills spenaten är mjuk
4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Häromdagen gjorde jag klassisk mandelfisk, serverad med hemmagjord (såklart) potatismos. Vill man ha en "nyttigare" variant på Mandelfisk finns receptet på en GI variant av Mandelfisk Här
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Testade idag ett eget nykomponerat recept. Ville ha något som kunde göras snabbt i en och samma samma gryta för att spara disk men att det samtidigt skulle vara fräscht och gott
Koka upp vatten med fiskbuljong. Vispa ihop såsen och häll över fisken i formen. 12 tärningar fiskbuljong. Laga fisken i mitten av ugnen i ca 25 minuter