10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Äntligen är det grillsäsong och vi håller på att ta oss igenom alla favoriter vi längtat efter. Men några nyheter smyger sig in, såsom den här coleslawen med rödkål
1 klyfta rödkål. Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och strimla dem tunt. Rör samman creme fraiche med äppelcidervinäger, senap, socker, salt och riven pepparrot
Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen påColeslaw. Det finns ju lite olika varianter på denna amerikanska sallad och jag vet egentligen inte vilken som är den "rätta"
Just nu har jag lite dille påColeslaw och vill ha det till allt. Fyll på med vatten och salt. Det är ju så gott till all typ av grillat och dessutom superenkelt och billigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.