Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Bjuder på goa biffar med pestosmak. Coleslaw. Stek på ganska svag värme, så att de inte bränns. När de känns fasta i mitten, när man trycker på dem, så bör de vara klara
10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Medan jag är på semester i stugan i Dalarna får du ta del av några recept jag lagat där förut. Det har varit en stor fördel för min egen hälsa att jag startade den här bloggen i början av min LCHF-karriär
Äntligen är det grillsäsong och vi håller på att ta oss igenom alla favoriter vi längtat efter. Men några nyheter smyger sig in, såsom den här coleslawen med rödkål
Har iallafall haft en underbar helg, igår va hela hans förskola hembjudna till ett barn, eller rättare sagt hans mormor och morfar som bor på en bondgård på landet
Vitkål kan tillagas på massvis med smaskiga vis, men idag blev det coleslaw. Min vän, vars mamma kom från Zambia, brukar lite skämtsamt säga att min förkärlek för kål och mina starka åsikter om hur den ska skäras beror på att jag varit afrikan i ett tidigare liv
Och gärna för mig för det slänger man ihop på en grisblink och alla kan ha vad dom vill till. Barnen har lite svårt för coleslaw så dom ville ha äggröra till korven istället med en klick smör, haha vad gott jag lärt dem va,
1 klyfta rödkål. Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och strimla dem tunt. Rör samman creme fraiche med äppelcidervinäger, senap, socker, salt och riven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.