Ingredienser Portioner: 10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita försvinner. Dela granatäpplet och ta ur de röda kärnorna (se till att de beska hinnorna inte följer med)
Blanda purjolök och äpple medrödkålen. Matberedaren är bästa hjälpmedlet. Riv rödkålen fint. Normalt blandas crème fraiche och majonnäs, men här vill vi inte ha med ägg som ingår i majonnäs så den syrade grädden får klara sig på egen hand
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.