Avskyr. Jag har fått receptet av min faster för länge sen. Det blir en stor laddning av det här receptet, perfekt att göra och sen ha sallad klar i kylen till veckans alla dagar, bara att ta fram
Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslaw med smak av ingefära och päron som vi hade till. Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding
10 ca 300 g rödkål 2 äpplen 2 dl lätt crème fraiche 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1/2 msk strösocker 1/2 tsk salt 1 msk riven pepparrot Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det här blev en god och vacker variant avcoleslaw som jag kommer göra fler gånger. Till min Rosa oktober-fest gjorde jag en coleslaw med rödkål för att den skulle bli rosa/lila och passa in på festen
Äntligen är det grillsäsong och vi håller på att ta oss igenom alla favoriter vi längtat efter. Men några nyheter smyger sig in, såsom den här coleslawen med rödkål
750 g rödkål. Strimla kålen fint, gärna med mandolin eller med knivskivan i matberedaren. Blanda med övriga ingredienser och låt dra 10-15 minuter innan servering
Från boken gör jag ugnsbakade päron med en confit avrödkål och vit choklad- och lökpuré. Idag en recension av en fantastisk bok, Vegan cuisine av vegan-stjärnkocken Jean-Christian Jury
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Jag har scannat av nätet efter recept och jämfört och jag märker att svenskarna gärna har i creme fraiche i sina coleslaws, men då blir det inte riktigt samma sak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.