Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Inlägget Treveckorssallad med rödkål dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
1 kg vitkål. 800 g morötter. En halv purjolök eller en rödlök150 g. 1 röd paprika. 1 grön paprika. Dressing. 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger)
Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen påColeslaw. Det finns ju lite olika varianter på denna amerikanska sallad och jag vet egentligen inte vilken som är den "rätta"
Just nu har jag lite dille påColeslaw och vill ha det till allt. Fyll på med vatten och salt. Det är ju så gott till all typ av grillat och dessutom superenkelt och billigt
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Nu ligger jag här hemma på soffan för andra dagen i rad. En italieninspirerad coleslaw. -) inget kul alls men idag känns det ändå som det håller på att släppa, går med stöd av en sopkvast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.