Blanda kryddorna noggrant och häll över i en liten burk. Förvara helst kryddor svalt eftersom de är känsliga för både värme och ljus vilket påverkar smaken
Diet Doctors receptteam har justerat receptet något för att det ska följa våra riktlinjer. Du hittar originalreceptet i Pascales kokbok ”The Keto Cure"
Blanda ingredienserna till färsen och forma 10-12 rejäla bollar med hjälp av ett par matskedar. Kycklingfärs är lösare än till exempel nötfärs och det är svårt att göra perfekta bollar men de rättar till sig vid stekningen
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme. Smält hälften av smöret. Stek den hackade löken. I en stor skål, blanda ihop köttfärsen med den stekta löken, ägg och kryddor
Sätt ugnen på 175 grader. Mixa alla ingredienserna till pajdegen i en matberedare till en fast deg. Tryck ut degen med väloljade händer eller slickepott i en springform
Sätt ugnen på 175 grader. Skär eller bryt av den nedersta, ibland lite träiga biten, av sparrisen. Lägg sparrisen, kokosolja och vitlökspulver i en fryspåse eller liknande
Koka upp grädde och sötning i en kastrull. Låt småputtra i några minuter. Sänk värmen. Dela chokladen och smöret i mindre bitar och lägg dem i grädden tillsammans med salt