Chokladpastej. Koka upp grädde med mjölk. Koka mangopuré med socker och vatten. Koka grädde och ost, tillsätt ägg och slå försiktigt över chokladen och mixa till slät smet
Servera medhallonsås och ev en klick grädde eller vaniljglass. Rör ner dem i grytan medan du rör. Använder du frysta hallon så passa på att ta fram dem för tining samtidigt
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.