Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Frisk och syrlig, och så med ett litet sting från ingefäran. Har du inte en sådan, låt mangon tina så mycket som den behöver för att din mixer ska orka med
Servera med lättvispad grädde. 1Riv mandelmassan fint och blanda ner den i smeten, lite i taget medan du rör, se till att den inte klumpar sig. 1Häll smeten i en bröad rund form med avtagbar kant och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. 1Ta ut kakan och pudra med florsocker
Jag tänkte därför dela med mig av ett otroligt enkelt men gott recept på sorbetglass. Jag tycker att mango passar väldigt bra samt är en frukt som inte är alldeles för vattnig, har även testat med hallon vilket också fungerade toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.