Smält smöret och låt det svalna. Blanda ner socker, det smälta smöret och sikta i övriga ingredienser. Hacka och smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i mikron, häll den varma grädden över och rör till en slät smet
kladdkakebotten, choklad- och lakritsmousse ochhallonmousse. Hallonmousse. Tillsätt vaniljsocker, salt och vetemjöl, och avsluta med att röra ner äggen i smeten
Tillsätt hallonsyltoch lite hushållsfärg. Vissa blev lite större och andra lite mindre. Vissa sprack, men annars blev dom helt perfekta i smak och konsistens
) Fram med tårtan och de chokladdekorationerna jag hade â€på vänt†i kylen. För några dagar sedan gjorde jag en vit chokladmoussetårta med browniebotten som jag ställde i frysen
Idag har det varit superfint väder och solen har varit så varm och skön idag . Nu är de sommar. Idag har det varit superfint väder och solen har varit så varm och skön idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.