Mumsigt god var denna paj. Söt med en frisk och somrig smak av blåbär och jordgubbar. Har man frysen full med blåbär som jag har då blir det mycket blåbärsbak
En lättgjord kaka som man rör ihop för hand. Om man har en stekpanna av gjutjärn så baka kakan i den. Den får en härlig seghet och en god smak av bittermandeloljan
Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
Inget ska gräddas i ugn, du rör ihop alla ingredienser och sen ska kakan stelna i kylen. Ringla resterande choklad på toppen av kakan och bred ut chokladen
När kakan svalnat lite. Häll över kakan och låt kallna. Den tonåriga dottern hade sovmorgon och jag skulle köra henne till skolan klockan 9, då var den redan färdig kakan. Smält 200 gr Schweizernötchokladkaka,. 200 gr Schweizernötchokladkaka,
Ca 40 kakor 220 gram smör 5 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 5 msk kakao 2 dl socker 1,5 tsk. 5 msk kakao. Dessa sjukt goda kakor hittade jag på Jennys Matblogg så receptet kommer därifrån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.