Idag på förmiddagen tyckte jag och Emma det var det dags att baka lite igen. Hon har varit sjuk hela veckan och vi ville muntra upp oss lite med kak-bak
Smördegsbakad brie. Sätt ugnen på 225 grader. Skär ut 4 små tärningar ur brietårtan ca 2x2 cm. Kavla ut smördegen och skär ut passande bitar till brien
Pecannötspaj. Ställ ugnen på 175 grader. Mät upp mjöl i en bunke, tärna ner smöret, och rör ner vatten, salt och socker, arbeta ihop detta till en deg, och tryck ut i en form (22-24 cm)
Geléhallonpannacotta. Värm upp grädden i en kastrull och vänd ner geléhallonen under omrörning. När alla hallon smält så häller du upp pannacotta smeten i små portionsglas
Pajskal. Rör ihop rumsvarmt smör med resten av ingredienserna. Låt degen ligga i kyl under någon timme. Tryck sedan ut den i ett pajform och förgrädda i ugnen på 200 grader i ca tio minuter