Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet. Den här efterrätten gjorde jag på julafton och den uppskattades av alla och blev en fin avslutning på ett fantastiskt gott julbort
Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt. Den här gången ville jag göra en sådan liten mängd mousse att det bara kändes meckigt att krångla med ägg
Jag tänkte faktiskt inte bara prata växter och hus utan jag tänkte också kika in och tipsa om en god efterrätttill veckans myskvällar – en raw food-pudding
I morse tog vi det bara lugnt, Elsa tittade lite på barnkanalen och Astrid låg och sov i min famn(så mysigt=), sen tog vi en härlig promenad och efter det tog vi tag i pepparkaksbaket med fokus på att få till ett pepparkakshus
Efterrätter. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Lättast är att köra tricket från när man var liten – tvätta händerna och gå loss i bunken. Dessutom är båda sorterna rättvisemärkta, vilket ger de små kakaoproducenterna i tredje världen möjlighet till vettigt betalt och drägliga arbetsförhållanden
Nedräkning till helgen. Häll över kycklingen dela tomaterna och lägg dit, riv över en god ost och gratinera i cirka 15 minuter eller tills osten har fått vacker färg
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera tillefterrätt. Till servering. En härlig kontrast mellan spröd mandelmassa, ljummen frukt och krispiga nötter
Fyll tortillasen med kycklingröra, lägg i ugnsform med skarven nedåt. 1 pkt tortillas. överbliven röra och riven ost, gratinera sen i ca 10 min till fin färg. 1 pkt tortillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.