4 portioner fish andchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fish andchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Krossa vitlöken med baksidan på en kniv, hacka lätt, det ska vara ganska stora bitar. Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt
Drycken som man sköljer ner en fish andchipsmed är självklart en öl eller ale. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
Marinerad, Panerad Kyckling med Pommes Strips och Dressing. Smörstek på medelhögvärme på båda sidor till 70-72 graders. Blandas 6 st kycklinginnerfiléer
Turn burner heat down to medium-high. Remove chicken from marinade and pat dry (discard marinade). Cover the chicken with another wide layer of plastic wrap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.