4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varit jättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Idag blev det ännu en dag i asiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt till Chicken thairedcurry som bland annat har kokosmjölk, thairedcurry och även jordnötssmör i sig vilket blev en perfekt kombination
Mix in the curry paste, zucchini, bell pepper, carrot and onion. 1 tablespoon Thairedcurry paste. 1 red bell pepper, seeded and sliced into strips. 1 onion, quartered then halved
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.