Fish and Chips med remouladsås
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 4 portioner fish and chips
  • 500 g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv. De flesta vita fiskar funkar utmärkt)
  • 0,5 dl mjöl som du ska vända filéerna i
  •  
  • Smeten
  • 1,5 dl mjöl
  • 1 msk majsstärkelse eller potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 dl kolsyrat vatten (vanlig vatten funkar oxå)
  • Salt & svartpeppar
  •  
  • Saften från 1 lime eller 0,5 citron Fritering
  • Neutral olja (tex rapsolja)
  •  
  • Remouladsås
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 dl majonäs
  • 0,5 dl bostongurka
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt & peppar
  • 0,5-1 tsk gurkmeja (justera mängd efter smak)
  • 2 msk lime- eller citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.