Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Fishandchips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. Servera din fishandchipsmed de ångkokta ärtorna, tartarsåsen och en ljus öl eller väl avvägd ale
Drycken som man sköljer ner en fishandchipsmed är självklart en öl eller ale. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
FishandChips. Finhacka dillen och blandamed öl och limesaft. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Fishandchips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås. Börja medremouladsåsen som behöver stå en stund för att få lite mer djup i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.