Fish and chips – till London, Kalix och tillbaka
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 250 g vit benfri fiskfilé (torsk)
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • 4,5 dl vetemjöl ( spar lite att pudra fisken med)
  • 33 cl kall ale (ej för söt)
  • 3,5 tsk bakpulver
  • 400 g Hellmanns majonnäs
  • 2 msk bostongurka
  • 3 msk kapris (grovt hackad)
  • 1 sardellfilé (finhackad)
  • Chips (pommes frites)
  • 1 kg potatis i stänger (centimetertjocka)
  • 4 dl gröna ärtor
  • 1 msk smör
  • 1/2 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.