Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Blanda alla ingredienser i en bunke, smaka av med salt och peppar. Resträtt. Dagens mattips blir en smakrik fiskpudding, perfekt att ta till om du har fiskrester i kylen
Varmrökt laxlåda med potatis och purjolök. 22 april 2019, 17. 04. Ingredienser. (4 portioner)600 g potatis av fast sort1 stor strimlad purjolök250 g coctailtomater300 g varmrökt laxfilé1 ½ dl hackad dillsmör till formenÄggstanning3 ägg3 msk riven pepparrot2 dl vispgrädde125 g kesellasaltnymald vitpepparGör så här
Olof hade fått feeling och ville göra fishandchips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.