4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Grilla i ugn ca 7-8 minuter på varje sida. 0,5 dl oliv- eller rapsolja. 0,5-0,75 dl sweet chilisås. Marinad0,5 dl sweet chilisås 0,5 dl oliv- eller rapsolja 0,5 dl soja. Jordnötssås1 bit färsk ingefära, ca 4 cm 3 st vitlöksklyftor 1 st liten burk kokosmjölk, 165 ml 5 msk jordnötssmör 0,5-0,75 dl sweet chilisås
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök
Fräs grönsaks- och kryddblandningen i 2-3 minuter i lite olja för att få smakerna att komma fram. Skär kycklingen i ca 3x3 cm stora bitar och stek kycklingen klar i smör och olja i en het stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.