Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Vispa äggen fluffigt, blanda ner grädden, fiberhusken och salt och låt svälla i 15 minuter. 1Skiva svampen och hacka löken. 1Fräs löken, svampen och skinkan i smöret. 1Fördela fyllningen på crêpesen, rulla ihop och lägg dem sedan på ett ugnssäkert fat. 1Strö över riven ost och gratinera i ugnen tills osten fått en fin färg, cirka 10 minuter
Jag kommer ihåg att min farmor ofta bjöd på crepes när jag var barn och jag förstod inte riktigt själva grejen men plättar och stuvning ihop, men nu gör jag det
Men jag lovar att jag ska försöka och jag lovar oxå att det är gott, t. Sen kan man ju variera fyllningen i oändlighet och det gör det ju inte sämre, däremot så är jag väldigt svag för champinjonstuvning så det kommer jag att fylla mina med men med en twist, jag kommer att blanda i knaperstekt bacon oxå, mums
Jag åt och glufsade och funderade på varför jag inte lagat det oftare. Blanda samman mjölmix och salt. Rör ner äggen och tillsätt sist det smälta smöret
2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Salt och peppar. Ansa och skiva purjolöken. Blanda mjölk och grädde och blanda ner majsstärkelsen. Häll allt i kastrullen med purjon och låt koka några minuter så det tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.