Crêpes med keso och skinka
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/4 purjolök
  • 1100 g rökt skinka
  • 12-3 msk hackad gräslök
  • 11/2 burk keso
  • 12 msk lätt crème fraiche
  • 11/4 purjolök 100 g rökt skinka 2-3 msk hackad gräslök 1/2 burk keso 2 msk lätt crème fraicheAnsa och strimla purjolöken fint. Tärna skinkan. Hacka gräslöken. Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman. Kan både ätas kallt eller varmt. 225 grader i ugn ca 10 min om du vill ha varma.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.