11/4 purjolök
100 g rökt skinka 2-3 msk hackad gräslök 1/2 burk keso 2 msk lätt crème fraicheAnsa och strimla purjolöken fint. Tärna skinkan. Hacka gräslöken. Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök. Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman. Kan både ätas kallt eller varmt. 225 grader i ugn ca 10 min om du vill ha varma.
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepes medskinka, spenat och ost (bland annat)
Rör ihop keso + cantadou, bred sedan detta på skinkorna. Enkel och snabblagad rätt som mättar rejält. Perfekt till skärgårdsutflykten som jag längtar till så innerligt just nu eller varför inte till en liten matsäck när man ska ut i skogen så här års och njuta av våren som är på väg
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Många har nog liksom jag fått en del julskinka över och är samtidigt lite trött på julmat. Skär broccolin i bitar och koka den i lättsaltat vatten i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.