Rulla ihop canneloninoch lägg dom ovanpå såsen i formen. Tillredning av cannelonin. Smaka av med salt och peppar och mera mjukost om man vill ha mer ostsmak
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
ha i strimlad skinkaoch vitlök. Pastarullar, eller canneloni som det heter på italienska, är också en sån där sak som jag har tänkt prova jättelänge men som aldrig blivit av
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimedspenatoch ricotta
Pensla rikligt med uppvispat ägg så kanterna limmas ihop. Vik försiktigt ihop degen, först från kortsidorna sedan uppifrån och nedifrån så det blir ett avlångt paket
Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar med ost ochskinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.