Igår provade jag mig fram med den här gratängen och den blev SÅ god. Hej och hallå. Tomat, basilika, vitlök, bacon och pinjenötter – allt i kombination med gräddig sås
Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Servera med matvete. Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
Skålla och finhacka mandeln. Vispa ägg och socker. Rör i mjöl, keso, mandel och mjölk. Testade ett otroligt enkelt recept på en ostkaka från Viktväktarnas kokbok
Skölj purjolöken och skär den i skivor, fördela skivorna till ringar, skölj dem noga under rinnande kallt vatten, låt dem torka av, fräs purjolöken tillsammans med vitlöken i lite olja, låt det svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.