Rulla ihop canneloninoch lägg dom ovanpå såsen i formen. Tillredning av cannelonin. Smaka av med salt och peppar och mera mjukost om man vill ha mer ostsmak
ha i strimlad skinkaoch vitlök. Pastarullar, eller canneloni som det heter på italienska, är också en sån där sak som jag har tänkt prova jättelänge men som aldrig blivit av
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimedspenatoch ricotta
Färsk tortellini med ricotta ochspenat är min favorit. Hacka tillbehören, det funkar utmärkt med bara lufttorkad skinka men jag tog lite extra av det jag hade hemma och det blev toppengott
Servera med valfri sallad. Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
I kväll fanns det mer tid och ork så jag gjorde cannelonimed en riktigt smaskig fyllning. Finhacka löken och blanda ner i spenaten tillsammans med svampen, fräs i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.