Härom veckan gjorde jag canneloni för första gången, och hör och häpna, det blev riktigt lyckat. Orginialreceptet kommer härifrån, men jag gjorde om det litegrann, så här kommer min version
Den där mikrovågsugnen är alltså bra på många sätt - inte minst så verkar den ha skruvat ur mina hårt fastsatta tummar och gjort så att jag äntligen kan bocka av saker från min to-do-lista
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Börja med att ställa ugnen på 200°. Tomatsås. Hacka den gula löken, som du ska ha till tomatsåsen. Blanda ihop såsens alla ingredienser i en kastrull (pressa i vitlöken)
. Ohh I love pasta. Hade nog kunnat äta pasta 7 dagar i veckan. När jag bodde själv i min lilla söta lägenhet på Limhamn så åt jag nästan alltid pasta till middag