Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Pensla rikligt med uppvispat ägg så kanterna limmas ihop. Strimla skinkan fint. Vik försiktigt ihop degen, först från kortsidorna sedan uppifrån och nedifrån så det blir ett avlångt paket
Min man hade lagat fyllda parmesanpanerade schnitzlar med ost ochskinka. Sedan blev det gymmet, jag hade med mig min minsta som tycker det är så kul att följa med mig dit, det är hon som är fotografen
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinkaochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Blanda med gräddfil, ägg, salt, socker och det mesta av mjölet. Skär skinkskivorna mitt itu, lägg en halv skiva skinkaoch lite riven ost på varje degbit, rulla ihop så att spetsen kommer under sist
Blanda färs med salt och peppar. Var noga med att försluta skarvarna så att osten inte sipprar ut. Rör ner ägg, rosmarin, citron, vitlök och havreblandningen
Kommentarer
sandunisamithangi
Wow look nice
Logga in eller Registrera för att kommentera.