lite riven parmesanost att toppa med. Rör ner ricotta ochparmesanost. Blanda spenatenmed svampen. Rör ner crème fraiche och smaka av med salt och peppar
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost ochspenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Häll på resten utav tomatsåsen och strö sist över parmesanostenoch cocktailtomater. Fyll sedan cannelloni rören med fyllningen med hjälp utav en spritspåse
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Skölj spenatenoch stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.