Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaostoch spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Lägg cannellonin i en ugns- fast form, och häll tomatsås över. Spritsa i fyllningen i cannellonirören. Blanda basilika och svamp medricottaost i en skål
Ingredienser 10 g torkad karljohansvamp (blötlagd) 1 knippe basilika 200 g ricottaost 0. 5 st citron 40 g parmesan Salt peppar 250 g cannellonipasta 5 dl tomatsås parmesan Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.