Igår blev det spenat- ochricottafylldacannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Skölj spenatenoch stek den tillsammans med vitlöken i smör och en skvätt olivolja i ett par minuter tills spenaten ”krymper” kläm därefter ut överflödig vätska från spenatenmed händerna eller med två skedar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.