Ca 6-7 port. 2 Auberginer (ca 750 g i 1 cm tjocka skivor). 5 stora potatisar, kokta, skalade. och skivade – förkokta är att föredra för att förkorta tillagningstiden
Foto. Mia Hagenmalm. Jag ägnar en hel del tid till att göra en bra och näringsrik frukost på morgonen. Den ska innehålla bra med proteiner och bra fetter så jag står mig fram till lunch, och är pigg och full av energi
Jag har förändrats en del inom bakningen sedan bloggen startades. Innan bloggen var jag mycket mer våghalsig när det kom till att testa olika receptidéer
Kombinationen spenat och ricotta har länge varit förbjudet i vårt hem. Varför. För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
Skär tomaterna i halvor och peta försiktigt ur kärnorna med en liten sked. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i tomaterna och fräs dem i ett par minuter, men se till att de behåller sin form
Pestopasta med parmaskinka. 2016-05-10, 22. 45. En mycket god och krämig pestopasta med parmaskinka, ruccola och tomater♥Servera till dina grillrätter i sommar eller som vardagsmat