Ricotta & Spenat Fyllda Cannelloni
My Little Kitchen
My Little Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g Färsk babyspenat
  • 9-10 lasagne plattor, eller färsk lasagne plattor
  • 250 g Ricotta ost
  • Riven ost
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 2 tsk Smör
  • Riven muskotnöt eller 1 krm malen.
  • 8 dl Mjölk
  • Olivolja
  • Salt & svartpeppar efter smak.
  • 8 dl Mjölk
  • 2 msk Vetemjöl
  • 2-3 msk Smör eller olja
  • 1 Nypa salt och peppar
  • 2 dl Riven ost
  • 1-2 krm malen Muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.