Hacka de soltorkadetomaternaoch blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Toppa med de strimlade soltorkadetomaterna, oliverna och örterna. Krydda med salt och peppar. Fungerar bra att servera ihop med en pastasallad eller till någon form av potatis
För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrätt med mozarella ochsoltorkadetomater. Så idag är jag hemma med henne och snön vräker ner utanför fönstret
Servera med pasta och kanske en nypa riven ost ovanpå. Det blev lite lördagsmys med en smakrik kycklingrätt som trots sin enkelhet känns lyxig på något vis
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja, häll sedan i en burk krossade tomateroch en halv burk passerad tomat och krydda med oregano, basilika, salt och peppar samt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färsk chili
Fyll kycklingen med ost ochtomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao och rostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera medtomateroch oliver. Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök och sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.