Häll jästen & vattnet i degblandaren, blanda tills jästen löst upp sig. Dela degen i 45-50st bitar och rulla varje del till en "10cm lång korv", doppa de i basmüsli och lägg alla längder på plåtar med bakplåtspapper under och platta till dem en del och pudra över mjöl
Blanda mjöl, mandelmjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med vallmofrön. Citron är ju oslagbart gott i bakverk och med vallmofrön blir det lite extra piff tycker jag
Vispa smör, citronskal och socker poröst i en skål med elvisp. Garnera med lite finrivet citronskal. Grädda i nedre delen av ugnen ca 35 minuter, kolla med en sticka
Häll jästen & vattnet i degblandaren, blanda tills jästen löst upp sig. 6dl lantmjöl med 4 sädesslag & surdegs(pulver). Dela degen i 4st bitar och forma varje bit till en "limpa", lägg upp på plåtar med bakplåtspapper under, 2st per bleck/plåt, strö över vetemjöl. 6dl lantmjöl med 4 sädesslag & surdegs(pulver)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.