När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilikaitomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåseni pastan)
Minväldigtfina äldsta syster var däremot här, tillsammansmedmin systerson, och av någon outgrundliganledning fann jag mig stå vidspisenoch röra i en tomatsås
Jag hällde även lite pressad citron över fiskeninnan jag lade på röran. Under tiden så blandade jag hackad basilika, riven parmesan och rostade hackade pinjekärnormedlite pressad citron
Jag blev så sugen på just stekt kycklingivitlökoch tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Om det är barn som äter, uteslut då chilihacket från tomatsåsen, ifall barnen integillar när det är starkt (eller så äter de bara köttbullar och pasta)
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2
Gjorde en tomatsåsochtillGnocchinoch såsen hade jag hyvlad parmesanost och färsk basilika. Gnocchin blev som sagt riktigt god men de var väldigtkladdigaoch därför jobbiga att arbeta med så får nog använda mig av lite mer mjöl nästa gång
Garnera medbasilika. Jag hade i en näve hackade basilikablad också. Häll i tomater, vatten ochtimjan. Idag lagade jag ett av våra mest använda recept som vi lagat ett par gånger i månaden iminst fyra år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.