Häll i sirap ochlantmjöloch fortsätt blanda. Lägg en bakduk över bröden och låt dem jäsa. Häll jästen & vattnet i degblandaren, blanda tills jästen löst upp sig
Smaka av med salt, peppar och hackad persilja, avsluta med lite olivolja. Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den
Tillsätt potatis, morot och buljong ochkokosmjölk. med salt och peppar. Torsdag är här minsann och även ny månadDet är ju då torsdagar som ska vara soppdag
1Blanda skumtomtar, smör, socker och vispgrädde i en kastrull. 1Lyft av kastrullen från spisen och rör ner chokladen. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20 x 25 cm. 1Låt stelna och skär sedan i små bitar med en vass och varm kniv
Lägg i smöret & honungen och tillsätt därefter mjölet lite i taget. Doppa därefter bollarna i lite vetemjöloch lägg på ett bakplåtspapper och låt dem jäsa till dubbel storlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.