Kan ju tyckas konstigt med tanke på att lovet är inne på sin andra dag och att jag verkligen längtat efter de där lååånga sköna sovmorgnarna som hör ledigheten till
Mjöl. Tillsätt smör och sen vetemjöl, lite i taget. 1st bröd (med 13st frallor). 50g smör (mjölkfritt). 13-14dl vetemjöl. Dela degen i 13st lika stora bitar och rulla varje bit till en boll, doppa bollen i valfri topping och lägg bollarna ganska tätt intill varandra på en plåt med bakplåtspapper. 50g smör (mjölkfritt). 13-14dl vetemjöl
vetemjöl. Häll därefter i vetemjöl special, lite i taget och tillsätt tillsist havssaltet och fortsätt att blanda/knåda, degen är klar när den släpper ifrån bunkens kanter
Häll i sirap och lantmjöl och fortsätt blanda. Häll i vetemjölet, lite i taget och tillsätt tillsist saltet och fortsätt att blanda, degen är klar när den släpper ifrån bunkens kanter
Lägg en bakduk över bröden och låt dem jäsa med i kylen över natten. Häll därefter i vetemjöl, lite i taget och tillsätt tillsist saltet och fortsätt att blanda, degen är klar när den släpper ifrån bunkens kanter
Mosa till slät med stavmixer. Servera soppan och med varm MiFU på toppen och garnera med basilikan. Mät upp hälften av vattnet i en kastrull och värm upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.