Bruschetta. Skär upp skivor av brödet och dela i lagom stora bitar. Insalata Caprese. Blanda tomabitarna, de strimlade basilikabladen och olivolja i en bunke
Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
I fredags på Olivias examensfest gjorde jag bruschetta till välkomstdrinken (vit sangria). Trots att solen sken och jag hade en sommar-dunjacka på mig var jag alldeles frusen efter en halvtimme
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna och mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Bruschetta. Lite shopping i mat butiken och sen bus med de små grabbarna. Några härliga mysdagar med farmor och farfar… måste erkänna, det är livets efterrätt
Bruschettan är helt klart det ultimata drinktilltugget. Den går att variera i oändlighet samt kan göras allt ifrån matig och kryddig till lätt och mild
Bruschetta är en populär förrätt, då ofta med tomater men varför inte göra en ny spännande version. Jag tycker att det är så himla gott med kronärtskockshjärtan och därför har det blivit kronärtskocksröror och annat med kronärtskockor på sistonde
Blanda övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Grilla brödskivorna i 250 grader på ett galler i övre delen av ugnen eller stek dem gyllenbruna i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.