Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 16 kvisttomater. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaternaoch mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaternaoch den gröna basilikan
Spritsa på lite tomatketchupoch krydda med salt och peppar eller någon allkrydda. Smöra brödskivorna och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie
Den åt vi som förrätt hemma i sommarstugan tillsammans med rostade tomater från trädgården, basilika (också hemmaodlad), god olivolja, grillade brödskivor och en skål nocellaraoliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.