Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Här har jag gjort en god capresemed buffelmozzarella, parmaskinka, tomater, basilika och olivolja som vi åt till middag häromdagen och det var jättegott och fräscht
Servera i de hemmagjorda parmesanskålarna och garnera medparmaskinka. Smaka av med salt och peppar. Finhacka chillin, skär salladslöken i tunna ringar och skär parmaskinkan i lagom stora bitar (Spara några till garnerin)
På kvällen hade vi bokat kvällsbuffé med både kalla och varma rätter samt dessertbord. Lägg ut parmaskinkanoch lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. efter det ännu mer ost och klipp till persilja över allt detta och lägg på den andra skivan av brödet med olivoljan inåt
Fyll kycklingen med mozzarella, tomat, soltorkad tomat och hackad basilika. Älskar smakkombinationen av mozzrarella, tomat och basilika, funkar alla gånger
Allt du behöver är 3 ingredienser RECEPT 1 PORTION 1 avokodo 3 msk kakao 3 msk grädde (kan ersättas med vatten) lite agave sirap Mixa och ställ i kylskåpet en stund. Toppa med kokos (Jag spritsade min men går ju minst lika bra att bara sleva upp den) LYCKA TILL 3 ingredienser R
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.